vineri, 9 ianuarie 2015

AUDIT CONSULT EXPERT VA OFERA O MULTIME DE BENEFICII PRIN SERVICIUL DE AUDIT FINANCIAR

AUDIT CONSULT EXPERT VA OFERA O MULTIME DE BENEFICII PRIN SERVICIUL DE AUDIT FINANCIAR 

Atunci cand aveti o afacere este indicat sa cunoasteti in mod permanent situatia financiara pe care o detineti, iar pentru a obtine toate aceste informatii este recomandat sa apelati la experti care isi desfasoara activitatea in acest domeniu financiar.

Pentru a avea la dispozitia dumneavoastra informatii despre situatia financiara si despre felul in care este organizata contabilitatea din cadrul companiei pe care o detineti, va sfatuim sa apelati la serviciile de audit financiar ce va sunt pune la dispozitie de catre firma AUDIT CONSULT EXPERT.

Persoanele care sunt indreptatite sa va ofere servicii de audit financiar sunt bineinteles auditorii financiari, care sunt de fapt persoane juridice sau fizice ce au capatat aceasta functie prin intermediul conditiilor ce sunt impuse de legislatia in vigoare.

AUDIT CONSULT EXPERT este o firma de audit profesionista ce va pune la dispozitie auditori financiari ce detin autorizatie de practica in acest domeniu de audit financiar si sunt caracterizati printr-o vasta experienta necesara pentru a va oferi rezultate excelente.

Va prezentam mai jos obiectivele care trebuie indeplinite de un serviciu de audit financiar Craiova si anume:

  • expunerea unei imagini corecte asupra situatiei companiei dumneavoastra, asupra rezultatelor ce sunt obtinute pe plan financiar, expunerea unui bilant contabil si implicit a contului de pierdere si a contului de profit;
  • consultanta in ceea ce priveste situatia financiara a firmei dumneavoastra si diverse opinii oferite in legatura cu rezultatele ce au foast obtinute si cu respectarea normelor care sunt impuse in acest domeniu de activitate;
  • mentinerea sistemului contabil care exista deja la o mare calitate si profesionalism;
  • utilizarea informatiilor ce sunt obtinute in acest domeniu al contabilitatii in mod corect;
  • exprimarea unui punct de vedere in ceea ce priveste performantele si a eficientei mijloacelor de administrare si de informare.

Asadar, obiectivul principal al unui audit financiar este de a va pune la dispozitie un acces asupra situatiei financiare pe care firma dumneavoastra o detine, prin intermediul activitatilor pe care le-am enumerat mai sus.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la serviciile de audit financiar, va rugam sa accesati cu incredere platforma web a companiei noastre www.consultaudit.ro